logo pilipili

Vacature: Project Manager (Product)

Jouw rol

Ben jij die gedreven Project Manager die uiteenlopende ontwerpprojecten van begin tot eind leidt, met klanten variërend van consumentenelektronica tot medische apparatuur en industriële machines? Voel je je thuis in een omgeving waar je met jouw onderzoekende geest plannen smeedt en teams vormt om elk project tot een succes te maken? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou!

In het hart van ons design agency coördineer jij als Project Manager de reis van elk project, waarbij je zorgdraagt voor de initiatie, planning, en uitvoering. Je werkt nauw samen met onze klanten om hun visie te vertalen naar concrete actieplannen, stelt dynamische teams samen en zorgt voor een vlekkeloze start. 

Gedurende het project ben jij de kapitein die het schip stevig door de golven loodst, altijd alert op mogelijke verbeteringen en efficiënte oplossingen, met als einddoel de realisatie binnen de afgesproken termijnen en budgetten.

Wie jij bent

Een nieuwsgierige geest, die zich graag verdiept in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de ontwerpsector. Iemand met een kritische blik die niet schroomt om processen ter discussie te stellen in het streven naar efficiëntie. Jouw communicatieve vaardigheden maken van jou een teamspeler bij uitstek en een geboren coach.

  • Je hebt minimum 4 jaar ervaring in sturende functie binnen de wereld van innovatie/ productontwikkeling (innovator, projectmanager, innovatie-strateeg, consultant, productmanager).
  • Je hebt een grondige kennis van projectmanagementprincipes en
  • Je beschikt over voldoende technische kennis om een project te kunnen sturen: mechanica, elektronica, prototyping, CAD …
  • Je beschikt over een diploma: Industrieel productontwerp, Productontwikkeling, Industriële wetenschappen (elektromechanica bijv.)

Wat wij bieden

  • Een plek binnen een veelzijdig team dat bruist van kennis en creativiteit
  • Flexibele werkuren met mogelijkheid tot thuiswerken
  • Een competitief salaris dat jouw ervaring, kennis en drive weerspiegelt, aangevuld met diverse extralegale voordelen en een aantrekkelijk pakket aan jaarlijkse incentives.
  • Een bedrijfswagen met tankkaart
  • Een persoonlijk budget voor opleidingen en persoonlijke groei

 

Op je lijf geschreven?

Bezorg ons je gegevens en laat van je horen.